Αρχική Σελίδα

Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. προϊόντων μόνωσης φίμπεργκλας Yaoxing Changshu, ΕΠΕ ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1999, το οποίο είναι κοινή επιχείρηση αποθεμάτων που είναι κύρια της δύναμης εισαγωγών και εξαγωγής και παράγει τα προϊόντα φίμπεργκλας. Τοποθετεί στην επαρχία Changshu Jiangsu τη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης κατά μήκος του ποταμού. Το παρακείμενο είδος Ι λιμένα Changshu περιοχής βιομηχανίας λιμένας-Suzhou Σιγκαπούρη χωρών, ανατολή είναι στενό στη Σαγκάη, ο νότος στηρίζεται σε Suzhou, που βρίσκεται αντιμέτωπο με Changshu. είναι 4 χιλιόμετρα στη μεγάλη γέφυρα στον ποταμό Yangtze από Suzhou σε Nantong, συνδέει με την εθνική οδό Jiangsu, την εθνική οδό SU Jiahang και την εθνική οδό της Σαγκάη Hujia. Η επιχείρηση είναι ένα από τα μέλη της ένωσης φίμπεργκλας της Κίνας. Και είναι επίσης ένα από τα μέλη του γυαλιού, του φίμπεργκλας, και της εποξικής ένωσης φίμπεργκλας της Σαγκάη.

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησής μας είναι ντυμένα υφάσματα ίνας υάλου σιλικόνης λάστιχο, ντυμένο EPDM ύφασμα ίνας υάλου, ντυμένο ύφασμα ίνας υάλου φθορίου λάστιχο, φλόγα - πλεκτό το καθυστερών ύφασμα τεντωμάτων (CFR1633), βάζει φωτιά στο γενικό, αλεξίπυρο κάλυμμα, ύφασμα υψηλός-πυριτίου, ντυμένο αργίλιο-φύλλο αλουμινίου ύφασμα φίμπεργκλας, συσσωρευμένο ύφασμα νημάτων, σκοινί φίμπεργκλας, ταινία φίμπεργκλας, μανίκι φίμπεργκλας, ύφασμα καλωδίων ανοξείδωτου, heatproof ύφασμα φίλτρων, ύφασμα αντι-εγκαυμάτων μόνωσης θερμότητας.

Όλα τα είδη των προϊόντων ίνας υάλου χρησιμοποιούνται ευρέως στην αεροπορία, πυροβολικό, ατμόπλοιο, μηχανικός, μεταλλουργία, fire-retardant και ούτω καθεξής, και καλωσορίζω στις περιοχές και τις χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία, η Ιαπωνία, η Ινδία, η Κορέα, η Ολλανδία, η Νορβηγία και η Hong

Kong.

 

Αυτό είναι η πύλη της επιχείρησής μας.


Κίνα Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Αυτό είναι η επιχείρησή μας μέσα.

 

Κίνα Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Αυτά είναι τα πιστοποιητικά τιμής μας.

 

Κίνα Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. προϊόντων μόνωσης φίμπεργκλας Yaoxing Changshu, ΕΠΕ ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1999, το οποίο είναι κοινή επιχείρηση αποθεμάτων που είναι κύρια της δύναμης εισαγωγών και εξαγωγής και παράγει τα προϊόντα φίμπεργκλας. Η επιχείρησή μας είναι ένα από τα μέλη της ένωσης φίμπεργκλας της Κίνας. Και είναι επίσης ένα από τα μέλη του γυαλιού, φίμπεργκλας, και η εποξική ένωση φίμπεργκλας Shanghai.We έχει την εκτενή εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.
Κίνα Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : yaoxing

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-1500000

Ιδρύθηκε Έτος : 1999

Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Address: MeiBei Road119, Tonggang Industrial Park,MeiLi Town, Changshu, Jiangsu, China

Telephone Number: +86-13915610627

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις